VELDEGEM KERREMESSE

Noteer in uw agenda: dinsdag 7 oktober: kerremesse met cavabar, liters bier, zanger Geert en zangeres Martine, frituur de kruiskalsijde en ambiance tot in de late uurtjes.

donderdag 27 februari 2014

21e Wedstrijd 2013-2014, zondag 23 feb 14: DDT - Rood Wit

In de beginfase ging het wat op en neer, met halve kansen aan weerszijden. DDT trok zelfverzekerd het spel naar zich toe, maar moest al na twintig minuten noodgedwongen twee wissels doorvoeren.
Pas in de extra tijd van de eerste helft vond een goed combinerend DDT de eerste keer de weg naar doel via een uitstekend spelende Frederik Bogaert.
De twee – nul liet niet lang op zich wachten: kort na rust was het diezelfde Frederik Bogaert die voor een tweede keer de bezoekende goalie te grazen nam.
Bij tijden mooie combinaties, afgewisseld met hier en daar een minder moment.
Al bij al gaf DDT weinig weg achterin, en slaagde het vanop de stip (na fout op Frederik Bogaert) via Tom Maes de eindstand op het scorebord te zetten: 3-0
De massaal opgedoken supporters (de een al wat vroeger dan de andere) genoten zichtbaar van een degelijke wedstrijd, en werden door de voorzitter getrakteerd op jenever.
De fandag was een succes, en de sjaal werd enorm gesmaakt – net als de broodjes met gekapt, kaas & hepse ;o)