VELDEGEM KERREMESSE

Noteer in uw agenda: dinsdag 7 oktober: kerremesse met cavabar, liters bier, zanger Geert en zangeres Martine, frituur de kruiskalsijde en ambiance tot in de late uurtjes.

dinsdag 4 februari 2014

20e Wedstrijd 2013-2014, zondag 2 feb 2014: Woumen 1 - DDT: 1-5


Met de vierde plaats als inzet, trok DDT op een zonnige morgen naar de frontstreek om er Woumen 1 te bekampen. De thuisploeg begon met een sterke pressing maar kon dit slechts enkele minuutjes aanhouden.
DDT nam resoluut de match in handen om die niet meer af geven. Na 11’ trok Pieter voor vanop rechts waarop Frederik B. enig mooi kon binnenkoppen. 5 minuten later een gelijkaardige actie op rechts : pass van Timothy waarop Pieter binnenkopte. Op het halfuur forceerde Bert in de rebound de 0-3.
Afwerken tegen bijna 100 % heet dit waarbij de tegenstander nauwelijks in het stuk voorkwam.

Na de pauze hetzelfde totaalvoetbal van DDT maar wel wat pech bij de afwerking. Enkele mooie kansen gingen nipt naast, over of op de deklat. Toch was het Bert de met zijn zestiende treffer vanop afstand heerlijk de keeper lobde op een assist van Timothy.. Op het halfuur vertrok een ontketende Pieter (man van de match) vanop zijn eigen helft voorbij  twee verdedigers en rondde zijn rush beheerst af. Het was al in blessuretijd toen Woumen 1 de forfaitscore kon afwenden : eindstand een niet eens overdreven 1-5. Een mooie uitslag voor misschien wel de beste match  van DDT dit seizoen. De overwinning op haar honderdvijftigste officiĆ«le wedstrijd werd door DDT achteraf vredig gevierd.
Dankzij :  Dimitrie, Tom, Karim, Wim, Pascal, Matthias, Bert, Pieter, Frederik B., Frederik K., Timothy en Diego.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten