VELDEGEM KERREMESSE

Noteer in uw agenda: dinsdag 7 oktober: kerremesse met cavabar, liters bier, zanger Geert en zangeres Martine, frituur de kruiskalsijde en ambiance tot in de late uurtjes.

dinsdag 21 januari 2014

19e Wedstrijd 2013-2014, zondag 19 jan: DDT - De Koolmijn: 13-0

De tegenstander uit Poelkapelle ving de match aan met slechts tien krijgers en dan verwachtte  je dat ze zich op het drassige veld meteen gingen ingraven waardoor het voor DDT een veldslag zou worden  om de gesloten vesting te belegeren. Gelukkig kon Tom na een 4 tal minuten de ban breken, waarna Timothy onmiddellijk erna de cijfers kon verdubbelen. De Koolmijn bood weinig weerstand en DDT kon naar hartelust combineren waarbij de aanvallen elkaar opvolgden. De bezoekers konden enkel voor wat gevaar zorgen op wat schaarse vrije trappen.
Met nog 4 goals (2 x Bert, Timothy en Frederik K.)  bereikten we de rust met een geruststellende 6-0, een monsterscore leek in de maak.
Na de koffie hetzelfde spelbeeld : De Koommijn speelde voor wat het waard was maar DDT bleef op zoek naar telkens nog een goaltje meer. Zo scoorden nog Frederik B. (2x), Wim, Bert (3x en bijna dubbele hattrick !) en Timothy (hattrick !) om uiteindelijk te stranden op 13-0, waarmee DDT haar record van 15 maart 2009 evenaarde (thuis tegen ‘t Rozeke).  Het volgende elftal zorgde voor deze exploot :  Dimitrie, Tom, Pascal, Karim, Wim, Dries G., Bert, Jens, Timothy, Frederik B. en Frederik K..

Volgende week thuis tegen EMS, een jubileummatch want de 150ste officiële wedstrijd voor DDT !