VELDEGEM KERREMESSE

Noteer in uw agenda: dinsdag 7 oktober: kerremesse met cavabar, liters bier, zanger Geert en zangeres Martine, frituur de kruiskalsijde en ambiance tot in de late uurtjes.

donderdag 16 januari 2014

18e Wedstrijd 2013-2014, zondag 12 jan: Wivo Sport - DDT: 3 - 0


Op een kille donkere zondagmorgen trok een volwaardig elftal naar het verre Sint-Eloois-Winkel om er de
regerende kampioen en ongeslagen leider te proberen een eerste nederlaag toe te dienen. Trainer Emmanuel zorgde voor een strakke veldbezetting en had daarmee succes :  Wivo kwam de hele match niet toe aan haar gebruikelijk totaal-voetbal en powerplay.  Integendeel,  op enkele fases drukte DDT de thuisploeg zelfs op haar eigen helft terug. Kansen kon DDT echter amper afdwingen in de eerste helft, Wivo wel maar stuitte hierbij op een puike Dimitrie die met een enkele miraculeuze reddingen, de netten schoon hield, tot wanhoop van Wivo.
De leidersploeg ondervond gaandeweg dat ze het over een andere boeg moest gooien, en begon zowaar op de counter te loeren. En dat loonde :  net voor rusten lanceerde het een kruispass naar voren toe waar de twee aalvlugge spitsen de klus klaarden. Een koude douche voor de rood-zwarten.
Na de pauze hetzelfde spelbeeld :  DDT drukte maar Wivo gaf geen krimp.
Toch kreeg Jens tien minuten ver een unieke gelegenheid om de bordjes gelijk te zetten maar zijn lob ging maar net over. 7 minuten later sloeg de countermachine van Wivo opnieuw genadeloos toe.  2-0 en match gespeeld denk je dan. DDT bleef zich echter danig weren en ging gretig op zoek naar de aansluitingstreffer waar Wivo zo bevreesd voor was. Kort voor affluiten werd het echter nog 3-0.   Wat overdreven cijfers voor een spannende, bijwijlen beklijvende ‘classico’. Toch proficiat voor de volgende elf die knokten voor elke morzel grond :  Dimitrie, Tom, Jimmy, Karim, Jens, Frederik B., Frederik K., Wim, Matthias, Bert en Pieter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten